Ponedjeljak, Listopad 14, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Suradnja Vlade ZDK-a i PK na stvaranju povoljnog privrednog ambijenta

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirza Ganić potpisao je u sjedištu ZDK-a s predsjednicom Privredne komore ZDK-a Dianom Babić Memorandum o suradnji radi unapređenja u oblasti privređivanja sustavnim i konkretnim mjerama.

-Ovaj sporazum treba da ucrta naše smjernice u kojem pravcu treba da idemo. Naravno, sve što radimo, radimo kako bismo zadržali mlade ljude te napravili povoljan privredni ambijent za sve nas - istakao je premijer Ganić.

Navodi kako je ZDK kičma razvoja privrede BiH, te dodaje da su vlasti u tom kantonu trajno opredijeljene da rade na stvaranju povoljnog privrednog ambijenta. - Ovo je početak dobre priče s Privrednom komorom ZDK koja okuplja veliki broj poslodavaca - naglasio je Ganić.

Predsjednica Babić kaže da je Privredna komora imala dobru suradnju i s prethodnim kantonalnim vladama te resornim ministarstvima, s kojima je imala potpisane sporazume za određene oblasti.

-Svjesni smo poteškoća u kojima djeluju privredni subjekti i upravo je Memorandum kreiran kako bi provedba aktivnosti doprinijela unapređenju ambijenta - kazala je Babić, podcrtavši da jedino sinergijom i kontinuiranim djelovanjem mogu unaprijediti oblasti privređivanja i obrazovanja, a sve s ciljem opstanka mladih u BiH.