Utorak, Prosinac 10, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

U BiH i narednih dana hladno vrijeme

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati  pretežno vedro vrijeme. Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera. Dnevne temperature iznosit će od -3 do 3, na jugu od  2 do 7 stupnjeva.

 

U četvrtak će u Bosni biti umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro. U središnjim  i istočnim područjima Bosne moguć je povremen i slab snijeg. Jutarnje temperature iznosit će od -11 do -5, na jugu od -4 do 1, a dnevne od -2 do 3, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.

U petak će biti pretežno vedro. Jutarnje temperature od -11 do -5, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -4 do 0, na jugu od 3 do 8 stupnjeva. 

U subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana i u večernjim satima postupno  naoblačenje doći će sa zapada. Jutarnje temperature kretat će se od -13 do -6, na jugu od -5 do 0, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 3 do 8 stupnjeva.

U nedjelju će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se i u večernjim satima u Bosni očekuju snijeg i susnježica. Jutarnje temperature kretat će seod -8 do -2, na jugu od -1 do 3, a dnevne od 0 do 6, na jugu od 5 do 9 stupnjeva, saopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federlanog hidrometeorološkog zavoda BiH.