Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

PROMO: YimoR Domaljevac- Mega Diskont

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

YimoR DOMALJEVAC je jedna od prvih privatnih veletrgovinskih firmi na području BIH, osnovana  1989 g. Prvobitne aktivnosti su vezane za veleprodaju s nekoliko malih trgovina što je ustvari preteča današnjim aktivnostima unutar kompanije.


Prva prodavnica YimoR otvorena je 03.05 1989.god. Misija i vizija koja je postavljena tada vrlo brzo je urodila plodom te je daljnji razvoj išao munjevitom brzinom. Imperativ je bio na razvoju regije u kojoj kompanija djeluje, međutim kada je taj cilj  dostignut ambicije su se povećale.


Razvoj veleprodaje neminovno je pratio i razvoj maloprodajne mreže te YIMOR trenutno ima 441 zaposlenih, 40 maloprodajnih objekata i veleprodaju sa  24  komercijaliste i voditelja prodaje na terenu.


MEGA Diskont je relativno nova ideja u okviru kompanije te se pokazala kao veoma uspješan projekt. Prvi MEGA Diskont objekt je otvoren u decembru 2015 godine., prepoznat je i odlično je prihvaćen od strane kupaca.


Logičan slijed događaja je otvaranje novih MEGA Diskont maloprodajnih objekata te je za  2021.godini najavljeno otvorenje  5 novih objekata i tome nije kraj.
Maloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd.


U ponudi se nalazi preko 600 brendova s oko 4000 artikala koju čine mnogobrojni brendovi iz BiH kao i poznatih brendova iz inostranstva, od kojih je YimoR za većinu njih direktni uvoznik.


Posebno se ističu CLASSY proizvodi koji se nalazi u YimoR vlasništvu a u potpunosti odgovaraju sloganu KVALITETA IMA NAJNIŽU CIJENU, jer se radi o veoma kvalitetnim proizvodima po izuzetno pristupačnoj cijeni.


YimoR/MEGA Diskont je svoju poslovnu strategiju bazirao na konceptu TRAJNO NISKA CIJENA čiji je glavni cilj briga o svojim kupcima da tijekom čitave godine kupuju svoje omiljene proizvode po najnižoj cijeni na tržištu.


Pandemija COVID 19 koja predstavlja veliki poslovni izazov s kojom su se suočile sve kompanije nije ugrozila YimoR i MEGA Diskont niti s aspekta snadbijevanja kupaca niti s aspekta zdravlja i radnih mjesta samih uposlenih a uz to zadržano je i optimalno poslovanje.


Otvaranje novih radnih mjesta, daljnje širenje maloprodajne kao i širenje veleprodajne mreže na cijelu teritoriju BiH je cilj koji se korak po korak ispunjava.
Vrijednosti unutar kompanije koje su utemeljene prije 32 godine vrijede i danas što je dokaz da kompanija koja se čvrsto drži svojih načela može biti uspješna i nakon toliko godina.