Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Klub spasilaca GSS Žepče: Početni tečaj"SAR" na Matinskom visu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Iz Kluba spasilaca GSS Žepče pozivaju sve svoje članove, kao i sve one koji to još nisu, a žele biti dio tima za potrage, zaštitu i spašavanje,
na POČETNI TEČAJ «SAR» ( SEARCH AND RESCUE-POTRAGA I SPAŠAVANJE)na Matinskom visu, 4, 5, i 6. svibnja 2018 godine.

"Instruktori na tečaju će biti stručni spasioci iz Saveza gorskih službi spašavanja u BiH.

Na «SAR» tečaju mogu sudjelovati svi zainteresirani, bez ikakvih ograničenja, pa i oni koji nemaju nikakvih predznanja iz ove oblasti. Važno je da su fizički i mentalno zdravi, a potrebna im je samo dobra volja i zainteresiranost za obuku i učenje.

Tečaj počinje u Petak 4.5.2018. godine u 19.00 sati, a traje do nedjelje 6.5. 2018. do 14.00 sati, prema predviđenom «SAR» programu.

Klub spasilaca GSS Žepče je za sve polaznike osigurao besplatan smještaj u planinarskom domu na Matinskom visu, veći dio hrane i pića, instruktore i korištenje opreme i sredstava za potrage i spašavanje.

Polaznici su dužni na vrijeme doći na Matinski vis, surađivati s instruktorima i slušati njihove upute, imati prikladnu odjeću i obuću za boravak u prirodi, baterijsku svjetiljku, pribor za osobnu higijenu i dio hrane i pića.

Po završetku tečaja, svi uspješni polaznici će dobiti odgovarajući Certifikat o završenoj «SAR» obuci.

Prijave možete izvršiti, i sve dodatne informacije dobiti na tel:063 544 633- Toni Matijević ;063 358 338- Mirko Matijević,
ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", kaže se u informaciji koju smo dobili iz Klub spasilaca GSS Žepče.