Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

RAŽ: Poziv na prezentaciju Smart Power Control rješenja

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Razvojna agencija Žepče, u suradnji sa kompanijom IT Automatic d.o.o Sarajevo, organizira  prezentaciju rješenja SMART POWER CONTROL – sistem za mjerenje svih parametara električne energije u proizvodnim pogonima.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 12.04.2021. godine u Centru poslovnih kompetencija Razvojne agencije Žepče (Bistrica bb), sa početkom u 12:30 sati.

Smart power control je jedinstven proizvod na domaćem tržištu koji omogućava nadzor i upravljanje sistemom za napajanje električnom energijom kao i mogućnost ranog otkrivanja anomalija u sistemu  i detekcije vršnog opterećenja.

Proizvod nudi mogućnosti prevencije ispada kompletnog postrojenja ili zastoja pojedinih mašina čime se povećava efikasnost proizvodnje, smanjuju troškovi održavanja mašina i produžava njihov radni vijek. Također nudi mogućnosti implementacije sistema alarmiranja na smartphone, semafor u pogonu i u samom proizvodu.

Smart power control će predstaviti Enes Mujkanović, CEO kompanije.

Prijave možete izvršiti putem kontakta Razvojne agencije Žepče: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i telefon 032 880 273.