Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Roditelji u Žepču organizirali peticiju na kojoj je prikupljeno 2526 potpisa

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 


Skupina žepačkih roditelja  proteklog tjedna  organizirala je u Žepču  peticiju za  ukidanje mjere nošenja zaštitnih maski u učionicama. Njihovo pismo prenosimo u cijelosti.


- svjesni ogromne podrške koju imaju u zajednici, sto konačan broj potpisa i pokazuje, kao i iskustva i mišljenja prikupljena na terenu u direktnom kontaktu s brojnim roditeljima i građanima, inicijativa roditelja odlučila je da krene u iduće korake.  


- Podrška nije izostala ni od strane brojnih intelektualaca, medicinskih i prosvjetnih radnika, sto nas posebno motivira i ohrabruje.


- Peticija i zahtjevi roditelja bit će poslani na relevantne adrese odgovornih institucija, angažiran je odvjetnik koji će zastupati roditelje, a na sastanku grupe definirani su i drugi koraci i aktivnosti o kojima će se vise znati u narednom periodu i nakon odgovora na pomenute dopise.


- Inicijativa roditelja zahvaljuje se svima koji su svojim potpisima i riječima dali podršku ovoj borbi za budućnost i zdravlje naše djece. Roditelji smatraju da ovaj udar na zdravlje, slobodu i prava djeteta, mora pod hitno biti zaustavljen i spremni su sa svojim zahtjevima ici do kraja, pod bilo koju cijenu


- po uzoru na Žepačke roditelje započete su slične aktivnosti roditelja i u drugim gradovima iz okruženja, kaže se u priopćenju kupine žepačkih roditelja koji su  proteklog tjedna  organizirala  peticiju za  ukidanje mjere nošenja zaštitnih maski u učionicama