Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Na birališta u Žepču do 11 sati izašlo 15,81 posto birača

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Građansku dužnost u općini Žepče do 11 sati, kako je za Radio Žepče kazao predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Kemal Efendić, obavilo je 3 788   birača ili 15,81 posto.

"Sva biračka mjesta jutros u Žepču otvorena su na vrijeme. Glasovanje u općini Žepče do 11 sati  protječe uredno, bez većih gužvi i  poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Do ovoga trenutka obišli smo veliki broj biračkih mjesta i do poslijepodnevnih sati posjetit ćemo sva biračka mjesta u našoj općini i vidjeti kako se odvija izborni proces“, istaknuo je Efendić.


Kada je u pitanju Općina Žepče za ove Lokalne izbore, prema informacijama iz OIP-a Žepče, registrirana su 23 867 birača s pravom glasa u našoj općini, a koji će svoju građansku dužnost moći obaviti na 43 biračka mjesta.

Od tog broja, 38 je redovitih birački mjesta, jednog biračkog mjesta za glasovanje u odsutnosti, koje se nalazi u SMŠ Žepče, i 4 mobilna tima, od kojih je jedan COVID tim.


Naredne informacije o izlaznosti očekuju se iza 15 sati.


Građani Bosne i Hercegovine danas biraju lokalnu vlast, načelnike i gradonačelnike, općinska i gradska vijeća. Priliku da ostvare biračko pravo imaju do 19 sati.