Nakon velike fešte u četvrtak i boda na Tešanjci u nedjelju, danas je na redu nova domaća prvenstvena utakmica.

U Žepče stiže uvijek tvrda ekipa Azota koja ove sezone baš i ne blista na gostujućim terenima. Ekipa Azota drži desetu poziciju s jedanaest osvojenih bodova, a od toga su dva osvojili na četiri gostovanja. Poraženi su kod Moševca i Borca, a po bod su odnijeli s gostovanja Igmanu i Ilijašu.

Žepački nogometaši su u jako dobroj formi. U posljednjih sedam susreta upisali su po jedan poraz i remi, te pet pobjeda. Na samom otvaranju sezone iz Žepča su po bod odnijeli Igman i Borac, a nakon njih su padali Bosna, Mošćanica i SAŠK koji su zajedno primili devet golova.

„Utakmice Žepča i Azota uvijek su bile tvrde. U osam međusobnih susreta po dvije pobjede upisali su i Žepče i Azot, a četiri susreta završila su neriješeno. Najviše se pamti posljednja utakmica ova dva suparnika. Utakmica je to u kojoj su naši nogometaši na gostujućem terenu dočekani 'na nož' od strane domaćih igrača i sudaca utakmice nakon čega je Azot  na kraju slavio rezultatom 2-1.

Sve navijače pozivamo na današnju  utakmicu i da uz vašu podršku nastavimo s dobrim rezultatima“ – poručuju iz NK Žepče.