U ponedjeljak, 18.siječnja 2021. godine, općinski načelnik Mato Zovko je u posjet primio predsjednika upravnog odbora Ženskog odbojkaškog kluba Žepče Muhameda Curića i trenera kluba Tarika Gračića. Sastanku su nazočili pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Maličbegović i pomoćnik za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.

Članovi uprave kluba su predstavili rad i djelovanje kluba. ŽOK Žepče ima 55 članica, raspoređenih  u 3 selekcije – pionirke, kadetkinje i seniorke, te se trenutno natječu u Super ligi Federacije. ŽOK Žepče u  sezonu 2020/2021. je ušao s tri kvalitetna pojačanja i najavljuje i dalje dobru igru na parketu. Nova imena u klubu su Una Hadžizulfić koja je na poziciji tehničara  dala veliki doprinos opstanka  kluba u Super ligi. Nova pojačanja  od ove sezone u ŽOK Žepče su Amila Bradarić na poziciji libera i Samra Krupinac na poziciji srednjaka.

Kao najveći problem kluba pojavljuje se nedostatak stručnog kadra i veliki troškovi ovosezonskog natjecanja.

Klub je utemeljen 19.04.2009.godine, a registriran 28.05.2009. godine, te od tada neprestano djeluje. ŽOK”ŽEPČE” trenutno vrši i upis novih članica- djevojčica od 7 do 15 godina.

Općinski načelnik je zahvalio predstavnicima ŽOK-a što rade na razvoju odbojkaškog sporta, osobito ženskog, te donatorima Pharmacon d.o.o, Jasmin-M d.o.o i Prograd d.o.o. Žepče, kao i svim drugim donatorima koji prate rad kluba. Zaželio je nastavak uspješne tradicije kluba, koji je jedini čisti ženski odbojkaški klub u našem gradu. Zahvalio je za dobru prezentaciju općine Žepče, te najavio daljnju podršku Općine kada je u pitanju opstanak ovoga kluba ali i razvoj sporta u Žepču općenito.