Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Završen 1. Otvoreni karate kup u Žepču- domaći klub KK "Viktoria" osvojio najviše medalja

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Po prvi put u gradu Žepču u organizaciji karate kluba Viktoria Žepče održan je 1. otvoreni karate KUP ,,VICTORY OPEN,,.

Domaćin KK "Viktoria" Žepče je bio izuzet kao najbolji klub VICTORY OPEN-a s osvojene 22 medalje, ali uz sportski duh i dobru domaćinsku atmosferu, prvo mjesto prepustila je ekipi KK "UNIJA" Tešanj koja glasi za najuspješniju s osvojenih 16 medalja.


Veličinu ovom sportskom događaju je doprinijela i aktivnost koja je realizirana uoči samo KUP-a, a odnosi se na projekt sudačke organizacije Karate Saveza FBiH na zahtjev KS ZE-DO kantona, i održavanje sudačkog seminara za razinu kantonalnih sudaca u cilju unapređenja karate sporta na razini ZE –DO Karate saveza.


Seminar je započeo 25.10. 2018 godine u prostorijama KŠC-a ,,Don Bosco,, Žepče u veoma dobroj organizaciji karate kluba "Viktoria" Žepče, gdje je obuci pristupio 21 kandidat. Po završetku seminara koji je se sastojao od teorijskog i praktičnog dijela uspješnih je bilo 18 kandidata.


Dana 27.10. 2018 godine započeo je prvi karate KUP-a u Žepču, na kome je učešće brojalo 46 klubova iz BiH, RH i Makedonije s čak 578 natjecatelja.
S početkom u 10:00 sati su krenule discipline kate na 5 tatamija gdje je sudački zbor od 25 priznatih sudaca svim razina, te 21 novog sudca, vodilo brigu o regularnostima i fair play igri tijekom samog izlaganja.


VICTORY OPEN pored veoma dobre organizacije se može pohvaliti i s osiguranjem novčanih premija u kategorijama kate i kumite za seniorsku apsolutnu kategoriju gdje su viktorijanci osigurali veoma zanimljive nagrade.


Natjecanje u svečanom dijelu otvorio je Generalni pokrovitelj VICTORY OPEN KUP-a načelnik općine Žepče Mato Zovko, koji je iskazao veliko zadovoljstvo odazivom klubova kao i samom organizacijom ovog sportskog događaja.


Natjecanje je završeno 18.00 sati, a najljepše slike i utiske su ponijeli osvajači medalja i priznanja od kojih ističemo;


Domaćin KK "Viktoria" Žepče je bio izuzet kao najbolji klub VICTORY OPEN a ostvario je broj u ukupnom plasmanu najveći broj bodova 57 od čega Z 5 , S 10 B 22 medalja.
Prvoplasirana ekipa je bila KK "UNIJA" Tešanj broj bodova 55 Z 7, S 9 B 16 medalja.
Drugoplasirana ekipa KK "Leopard" Zavidovići broj bodova 31 Z 4, S 3 B 13 medalja.
Trećeplasirana ekipa je KK "Shampion" Ilidža broj bodova 26 Z 5, S 1 , B 9 medalja.
Apsolutna disciplina kate seniorke Vladanka Avramova KK "Sansai" – Kavadarci Makedonija.
Seniori disciplina kate Sulejman Suljić KK "Doboj Istok" Koklotnica.
Seniorke borbe apsolutna Brajlović Esma iz KK "Champion" Ilidža.
Seniori apsolutna borbe Čajić Hamza iz KK "Orkka" Lukavac.

Dana 28.10.2018 godine viktorijanci su nastavili s lijepim druženjem koje je bilo upriličeno i organizirano za sve prijatelje, sponzore, roditelje i članove KK "Viktoria" u restoranu California kao Victory večer, svojevrstan rođendanski poklon za 25 godina postojanja kluba i održavanja 1.Karate kupa u Žepču.


Uz veličanstveno druženje Upravni odbor kluba imao je priliku zahvaliti se svim sponzorima, prijateljima i roditeljima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji Prvog karate KUP-a "VICTORY OPEN" i druženja Victory večeri, a svim zaslužnima za ove aktivnosti podrške uručene su prikladne plakete i pokloni koji će ih podsjećati na Prvi VICTORY OPEN KUP. Zahvalu za medijsku podršku ali i osobni doprinos uručili su i urednici Radio Žepča, Marjani Matijević.


Na Victory večeri, koja je bila osim zabavnog i humanitarnog karaktera. svi prijatelji kluba, roditelji i okupljeni svoj doprinos su dali za Niku, pa su tako okupljeni prikupili 400,00 KM i 90 E za liječenje male Nike. Novčana sredstva obitelji Zrno predana su od strane članova Upravnog odbora kluba. Tijekom samog održavanja i sudačkog seminara i KUP-a, prikupljana je pomoći i za oboljelog dječaka Danijela Stankovića.


Organiziranjem ovakvih druženja, Žepče je još jednom pokazalo pravi sportski duh i veliko srce.