Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Glazbena škola “Katarina Kosača Kotromanić“ u Žepču dobila vrijedan polukoncertni klavir

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Zahvaljujući donaciji općine Žepče, prvenstveno načelniku općine gospodinu Mati Zovko, Glazbena škola “Katarina Kosača Kotromanić“ u Žepču dobila je vrijedan polukoncertni klavir Kawai, koji će  omogućit će učenicima i profesorima klavirskog odsjeka da još bolje sviraju, vježbaju i postižu i dalje odlične rezultate.

"Sama donacija ovako vrijednog glazbenog instrumenta uveliko će pridonijeti kvalitetnijem radu s našim učenicima,ali i unapređenju glazbe i kulture na području naše lokalne zajednice. Novi polukoncertni klavir omogućuje kvalitetno sviranje – kako učenicima tako i umjetnicima koji se nude za suradnju s Glazbenom školom u sklopu kulturnih manifestacija općine Žepče.

Ali i budućem održavanju klavirskih natjecanja u našoj Glazbenoj školi. Sigurni smo da će ovaj instrument pomoći učenicima i profesorima Glazbene škole i da će svakako biti od velike koristi za njihov daljnji razvoj i učenje.

U ime učenika, uposlenika, i rukovodstva Glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ zahvaljujemo se na vrijednoj donaciji ovog glazbenog instrumenta", poručili su iz GŠ "Katarina Kosača Kotromanić" Žepče.