Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

OIP Žepče: U Žepču na vrijeme otvorena sva biračka mjesta

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Na području općine Žepče jutros na vrijeme otvorena sva redovita glasačka mjesta, a mobilni timovi su na terenu.  

 „Mi smo jutros  u sedam sati od strane biračkih odbora dobili informaciju da su sva  biračka mjesta otvorena na vrijeme.  Da su prvi građani  već obavili svoje građansko pravo  i glasovali.  Četiri mobilna tima su na terenu, od kojih je jedan COVID-19 tim. Jutros sam sa svojim kolegama obišao sva glasačka mjesta na području grada, gdje smo se uvjerili da sve protječe u najboljem redu“, istaknuo je za Radio Žepče predsjednik OIP-a Žepče Kemal Efendić.

Iz OIP-a pozvali su sve naše sugrađane da na izbore izlaze u kontinuitetu, kako bi se izbjegle gužve na glasačkim mjestima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera u cilju  očuvanja zdravlja naših sugrađana.


Kada je u pitanju Općina Žepče za ove Lokalne izbore, prema informacijama iz OIP-a Žepče, registrirana su 23 867 birača s pravom glasa u našoj općini, a koji će svoju građansku dužnost moći obaviti na 43 biračka mjesta.

Od tog broja, 38 je redovitih birački mjesta, jednog biračkog mjesta za glasovanje u odsutnosti, koje se nalazi u SMŠ Žepče, i 4 mobilna tima, od kojih je jedan COVID tim.


U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili pitanja koja na sam dan izbora budu imali glasači ili politički subjekti mogu doći u prostorije OIP-a U Žepču , koja se nalazi u Omladinskom naselju, kod SMŠ Žepče ili pozvati na broj tel 032 888 248 gdje će im biti pojašnjeno i omogućeno da svoju građansku dužnost glasovanja učine putem nepotvrđenih glasačkih listića.