Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Održana promocija projekata Omladinske banke za 2021. godinu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Danas 22. travnja u kino-dvorani Doma Kulture Žepče održana je promocija  rezultata projekta Omladinske banke Žepče za 2021.godinu. Ovom sastanku prisustvovali su općinski načelnik Mato Zovko, koordinatorica Omladinske banke za općinu Žepče Dijana Martinović,  te predstavnice Fondacije Mozaik Mediha Arnaut, i Natalija Vidaković, kao i članovi neformalnih grupa mladih.

Na početku ceremonije obratio se načelnik općine Žepče Mato Zovko  gdje je pozdravio sve prisutne, te im poželio dobrodošlicu.

-Najvažnije je to da mi imamo zainteresiranih neformalnih skupina koje hoće da rade po onom projektu za koji su aplicirali, da uljepšavaju svoju sredinu, mjesnu zajednicu, te svoju instituciju gdje rade. Pogotovo mi je drago da osim ovih osam projekata koje vi provodite, imamo i jedan  mali mikro biznis vezan za poljoprivredu.- rekao je u svom obraćanju Mato Zovko.

Ovogodišnji projekti su: Škola tenisa 2021, Na mladima svijet ostaje, Football Fever, Sportom do dječjeg osmijeha, Škola samoobrane, Mala škola muziciranja, Likovna kolonija Žepče 2021., Poboljšanje uvjeta na stadionu NK Žepče-druga faza, te mali mikrobiznis P.D Jozinović.

 

-Predstavnica Fondacije Mozaik Mediha Arnaut je čestitala svim neformalnim skupinama mladih što iz godine u godinu iskazuju interes, te kreiraju aplikacije, pišu projekte, i sve to kako bi svoje Žepče napravili boljom lokalnom zajednicom za življenje.

 

Raspoloživi fond OB Žepče za projekte neformalnih grupa za 2021.godinu i poziv iznosi 15.000KM (Općina Žepče 9.000KM, i Fondacija Mozaik 6.000KM).