Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Općina Žepče: Održan sastanak s predsjednikom sportskih ribolovaca u Žepču

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dana, 30.04.2021.godine, općinski načelnik Mato Zovko je održao sastanak s predsjednikom Upravnog odbora Udruženja građana Sportskih ribolovaca „Bosna“ Žepče, Nedžadom Hodžićem. Sastanku je prisustvovala pomoćnica općinskog načelnika za graditeljstvo i prostorno uređenje Brigita Lovrić.

Predsjednik udruge je informirao Načelnika o aktivnostima udruge. Kroz proteklu godinu su održali tradicionalni ribarski KUP, bili na Federalnom natjecanju, te uskoro planiraju sudjelovati na državnom prvenstvu. Članovi udruge u svoju aktivnost ove godine će uvrstiti i  rad na održavanju obaloutvrde kroz središte grada, odnosno uklanjanju izrasle trave.

Budući da se uskoro očekuje nastavak radova na obaloutvrdi od mosta uzvodno, bilo je razgovora i o potrebama ribolovaca na ovoj lokaciji. Na sastanku je konstatirano da su potrebe za ribarskim pozicijama zadovoljene.

Razgovaralo se o i problemu divljih kanalizacija koja su ostale neuključene u fekalni kolektor, te  o iznalaženju načina da ih se uključi u rad istog.

Dogovoreno je da članovi udruge sportskih ribolovaca, u suradnji s Općinom Žepče na jesen zasade stabla uz obaloutvrdu. Do sada je već posađeno preko 50 sadnica, a do kraja godine, nastojat će se u potpunosti ozeleniti ovaj dio općine.