Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

KK Orlovik Žepče: Upriličen košarkaški turnir za djevojčice Orlovik CUP 4 pod nazivom"Mir je moj put"

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U organizaciji Košarkaškog kluba Orlovik Žepče i Odbora za međureligijsku suradnju  Žepče   u nedjelju, 22. kolovoza 2021. godine  u Sportskom  centru - Sportska akademija "Dino"  u Žepču upriličen je košarkaški turnir za djevojčice Orlovik CUP 4  pod nazivom"Mir je moj put".


Mir je jedini put,  riječi su i poruka kojom je  Općinski načelnik Mato Zovko otvorio  ovo sportsko druženje u našem gradu uz zahvalu organizatoru i svima koji su pomogli turnir koji ima za cilj promicanja kulture dijaloga, međusobnog uvažavanja i poštivanja, promociji mira i suživota kroz sportske aktivnosti.

Kroz projekt "Koračajmo zajedno",  financijsku potporu ovoj sportskoj aktivnosti  pružio  je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Nadežda Mojsilović ispred Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. iskazala je zadovoljstvo suradnjom s organizatorima ove sportske aktivnosti te naglasila da su mnogobrojni projekti u Žepču podržani kroz različite projekte koje implementira Centar, te da će u cilju dosadašnje dobre suradnje i u buduće nastaviti ovu praksu.


Odbor za međureligijsku suradnju na području općine Žepče aktivno djeluje već više od  šest godina i do sada su pokrenuli i podržali mnogobrojne aktivnosti koje imaju za cilj povezivanje i jačanje međureligijske suradnje kroz kulturna, sportska i druga dešavanja u našem gradu, istaknula je Anesa Džinić Odobašić, tajnica Odbora


Na turniru" Mir je moj put" u Žepču sudjelovale su četiri ekipe: ŽKK"Tešanj" iz Tešnja, KŽK"Čelik" iz Zenice, KK"B.I.G." iz Visokog i domaćini KK"Orlovik" Žepče,


U ime organizatora, KK Orlovik Žepče, trener Arif Odobašić zahvalio se  svima koji su prepoznali napore kluba u promociji sporta i suživota na području općine Žepče.