Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Božićni koncert u Domu kulture Zavidovići opravdao očekivanja posjetitelja

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


Voditeljica Nikolina Budim Vuković je najavila sve izvođače, te je pročitala nekoliko značajnih tekstova za prestojeće blagdane.


Na samo početku nazočnima se obratio Drago Vidović, predsjednik HKD “Napredak” Zavidovići, koji je istakao: ” Božićni koncert je naša tradicionalna manifestacija, koju održavamo svake godine pred Božić, ali ovo je prvi puta da je održavamo u Domu kulture i inače prvi puta na javnom mjestu. Ovom prigodom želim osobito da se zahvalim: načelniku općine Suadu Omeraševiću na pomoći u organizaciji ovog projekta, Centru za kulturu na čelu s direktorom Sanelom Jalimanovićem, koji su nam omogućili da ovu manifestaciju održimo u ovako prijatnom ambijentu, glazbenoj školi “Katarina Kotromanić-Kosača” iz Žepča na čelu sa ravnateljem Perom Zekićem, koji su nam za ovu prigodu ustupili svoj razglas i medijima koji prate ovu našu manifestaciju. Želim zahvaliti svima na dolasku, a izvođačima na trudu i lijepom zajedništvu. Neka Vas sve novorođeni Betlehemski Kralj, Isus Krist, svojim mirom obasja, i u Novu godinu nam donese sreće i blagosov.


Na koncertu su nastupili:


Dragan Pavlović, bariton sarajevske opere i član katedralnog zbora “Josip Stadler”,
Tamburaški sastav i oktet “Katoličke blogoslovije Sarajevo”-Sarajevo,
Ženska vokalna skupina “EMPTIANE” Žepče,
Skupina “DominikS” KŠC don Bosco Žepče, pod ravnanjem Blanke Jeličić
Zbor župe svetog Josipa Zavidovići na čelu sa orguljašem Mirom Molov
Grupa mladih župe svetog Josipa Zavidovići,
Miro Molov sintisajser

Nakon prigodnog programa svi izvođači zajednički su odpjevali Božićnu pjesmu i izmamili aplauz prisutnih koji su zadovoljni napustili salu Doma kulture Zavidovići.(Bhindex.info)