Upozorenje: Česta pitanja

Za sva pitanja i nejasnoće stojimo Vam na raspolaganju!

Odgovore na najčešće postavljana pitanja možete pronaći tako što ćete ih otvoriti klikom na pitanje koje Vas zanima.

Česta pitanja - Kabelska televizija

Kako da se priključim na kabelsku televiziju?

Možete nas kontaktirati na telefon 032/880-462 ili doći osobno u JU "Dom kulture" Žepče u Ul Prvoj bb u Žepču (zadnji kat) i prijaviti se u uredu tajnice Doma kulture. Naši operateri će Vas posjetiti u Vašem domu u najkraćem mogućem roku.

Kakva je cijena priključka na CTV i pretplate, te kakvi programi se podrazumijevaju?

Kabelska televizija JU Dom kulture Žepče je digitalizirana i nudimo paket od 150 domaćih (uključujući PINK paket) i stranih kanala u HD rezoluciji. Cijena pretplate je 12,00 KM/mjesečno. Priključak na CTV je besplatan. U slučaju da Vaš TV prijemnik ne može primati digitalni signal morat ćete osigurati digitalni receiver, koji se može naći i u našoj ponudi.

Kako da prijavim kvar na kabelskoj televiziji?

Možete nas kontaktirati na telefon 032/880-462 ili doći osobno u JU "Dom kulture" Žepče u Ul Prvoj bb u Žepču (zadnji kat) i prijaviti se u uredu tajnice Doma kulture. Naši operateri će doći na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Česta pitanja - Radio Žepče

Na koje sve načine mogu pratiti vaš program?

Ekipa Radio Žepča se trudi pratiti svaki događaj na području općine Žepče i plasirati ga javnosti u najkraćem mogućem roku, te i pored toga svatko ponaosob unese dašak sebe kroz svoj kreativni rad i osmišljavanje programske sheme. Možete nas slušati na 88,2 MHZ, a pokrivenost signalom se procjenjuje na cca. 100.000 stanovnika. Pored toga možete nas pratiti i preko interneta, odnosno naše web stranice radiozepce.com.

RADIO ŽEPČE-Vaš prijatelj u eteru!

Kako se mogu oglasiti preko vaših valova ili putem vašeg portala?

Kontaktirajte nas na telefon 032/888-167, dođite osobno u prostorije Radio Žepča u Ul. Prvoj bb u Žepču (drugi kat) ili nam se javite putem Email-a rzepce@gmail.com. Stojimo Vam na raspolaganju.

Česta pitanja - JU Dom kulture

Kako Vas mogu kontaktirati vezano za iznajmljivanje kino dvorane, razglasa ... ?

Možete nas kontaktirati na telefon 032/880-462, doći u JU "Dom kulture" Žepče u Ul Prvoj bb u Žepču (zadnji kat) - ured ravnatelja ili osobno kontaktirati ravnatelja ustanove.

Armani centar

Upozorenje: Česta pitanja (2) DNO

Za sva ostala pitanja i nejasnoće možete nas kontaktirati putem E-maila, telefona ili osobno!